W. E. von Eyben
× 14 maj 1912
† 31 maj 2000

Ragna von Eyben
× 31 oktober 1918
† 23 december 1998

Vores Forældre
Fra de tre sønner
Juni 2000

Far kaldte sig et heldigt menneske. Og han oplevede 55 års lykkeligt ægteskab, hvor 18 måneders halvsomhed nu igen er blevet til idel tosomhed. Selv i det sidste var han heldig. Han er nu genforenet med vor mor.

Vi er meget rørt over al den hengivenhed, der har fulgt far ved hans bortgang og bisættelse og har kunnet finde styrke i det fællesskab, der omgav ham. Efter kirkehandlingen så vi alle båreblomsterne bragt til den fredfyldte del af Ordrup Kirkegård, hvor han stilles til hvile.

Vejen fra en festlig sammenkomst ved fars 88 års fødselsdag til svær sygdom og de værste følger føles smertelig kort. Fars så pludselige bortgang har ramt os alle hårdt. Det er i virkeligheden slet ikke til at forstå, at han ikke er her mere.

Far var elskværdig og elsket af alle sine nærmeste. Overordentlig produktiv i sin profession og med den særlige glæde, at arbejde og hobby smeltede sammen til en og samme sag. Var der et vanskeligt problem, kunne man altid løse det ved at sende bud efter far. Så var det i gode og sikre hænder.

Han kaldte sig en luddoven professor, men havde altid overskud og opmærksomhed for sine venner. Han glædede sig over fremgang og følte med dem, der mødte modgang. Han var sine venners ven.

Og blandt vennerne hed far altid Von. Kort og praktisk, let at sige, umuligt at glemme. Et forunderligt ord, taget ud af hans eget navn, men med engelsk klang af fun, fornøjelse og glæde, og tysk klang af at være i pagt med sin baggrund og traditioner, men i fuld bevægelse mod fremtiden, fyldt med nye idéer og et fast og friskt blik for de nye muligheder.

Vi kommer alle til at savne ham dybt.

 

Finn Bo Keld

 


 


: